Fagdag: ADHD og overgangen fra ungdom til voksen

Kurs og kompetanseutvikling for helsepersonell, 05.09.2019

Arrangør: UNN HF, ved Barne- og ungdomsklinikken (BUK) / Barne- og ungdomspsykiatrisk avdeling og Psykisk helse- og rusklinikken (PHRK) / Fagutviklingsenheten.

05.09.2019
Scandic Ishavshotel, Fredrik Langes gt.2, Tromsø

Klikk her for å melde deg på
omega3 og adhd
Målgruppe: Fagdagen er for fagfolk som jobber både direkte og indirekte med ADHD (forskere, psykologer, leger, sykepleiere, ansatte i PPT, helsestasjoner m.fl.).

Fagdagen finansieres med eksterne midler, og det er derfor ingen kostnader i forbindelse med deltakelse eller mat, men utgifter til evt. reise og overnatting må deltakerne dekke selv.

Påmeldingsfrist: Fredag 30.august 2019

Vi gjør oppmerksom på at vi samme dag arrangerer kurset: ADHD - diagnostikk og behandling hos ungdom og voksne (klikk her for egen kalenderoppføring).

Klikk her for å åpne programmet

Fant du det du lette etter?