Felleskonferansen 2018

Kurs og kompetanseutvikling for helsepersonell , 13.11.2018

Tema for årets konferanse er "Nevroutviklingsforstyrrelser og atferd som utfordrer", som arrangeres av Regionalt fagnettverk for autisme, ADHD og Tourettes syndrom Helse Nord (R-FAAT)
logo felleskonferansen

Konferansen fokuserer på ulike former for utfordrende atferd hos skolebarn til voksne med nevroutviklingsforstyrrelser og et normalt eller høyt evnenivå. Konferansen vil belyse hvordan utfordrende atferd kan gjenkjennes, forstås, forebygges og behandles.

Det vil også være mulig å følge konferansen via videokonferanse.

Målgruppe: Hovedmålgruppa er ansatte i spesialisthelsetjenesten; psykiatri, habilitering og somatikk, men er aktuell også for kommunal helsetjeneste, skoleverket og andre interesserte.

Godkjenninger:

  • Norsk Sykepleierforbund: Konferansen godkjennes som meritterende med totalt 6 timer. Dette kan brukes i henhold til kurstimekravet i NSFs godkjenningsordningen klinisk spesialist i sykepleie/ spesialsykepleie.
  • Legeforeningen: Barne- og ungdomspsykiatri godkjenner konferansen med 6 timer som valgfritt kurs for leger i spesialisering og spesialistenes etterutdanning. Nevrologi godkjenner konferansen med 6 timer som valgfritt kurs for leger i spesialisering og spesialistenes etterutdanning.
  • Psykologforeningen: Konferansen godkjennes som 7 timers vedlikeholdsaktivitet.

Pris: kr. 500,- person, som inkluderer servering av kaffe/te, is og lunsj.(Deltagelse på video er uten kostnad)

Program: Klikk her for å åpne programmet

Når og hvor

Dato
13.11.2018 
Klokkeslett
08:15-15:45
Sted
Linken kurssenter, Forskningsparken, Sykehusveien 21, Tromsø
 
Mer informasjon
Klikk her for å melde deg på  
Fant du det du lette etter?
Tilbakemeldingen vil ikke bli besvart. Ikke send personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.