Møter du personer med annen kulturell bakgrunn i ditt arbeid?

Kurs og kompetanseutvikling for helsepersonell, 20.11.2019

Velkommen til Felleskonferansen 2019!

Årets konferanse har tittelen "Kultursensitivitet i møte med nevroutviklingsforstyrrelser", målgruppe er ansatte i spesialisthelsetjenesten innen psykiatri, habilitering og somatikk. Konferansen er også aktuell for kommunal helsetjeneste, brukerorganisasjoner og andre interesserte.

Hvordan møter du personer med nevroutviklingsforstyrrelser som har ikke-norsk bakgrunn? Hvordan legge til rette for god kommunikasjon? Hva innebærer kulturell sensitivitet i utredning og oppfølging av pårørende og barn, unge og voksne med ADHD, Tourettes eller autisme? Hvordan kommunisere med pasienter med et annet morsmål enn norsk, som kanskje har en uvant forståelse av utfordringer og vansker?

Klikk her for å åpne programmet

Når og hvor

Dato
20.11.2019 
Klokkeslett
08:30-16:00
Sted
Linken kurssenter, Tromsø + video/Skype for Business
 
Mer informasjon
Klikk her for å melde deg på  

Arrangører
De regionale enhetene for autisme, ADHD og Tourettes syndrom, sammen med NevSom (Nasjonalt kompetansesenter for nevroutviklings-forstyrrelser og hypersomnier)

Godkjenninger

 • Norsk Sykepleierforbund
  Konferansen er godkjent av NSF som meritterende med totalt 7 timer, og kan brukes i henhold til kurstimekravet i NSFs godkjenningsordning for klinisk spesialist i sykepleie/ spesialsykepleie.
 • Norsk Psykologforening
  Konferansen godkjennes som 7 timers vedlikeholdsaktivitet (ikke godkjent ved deltakelse på video)
 • Den Norske Legeforening
  Godkjennes med 7 timer som valgfritt kurs for leger i spesialisering og spesialistenes etterutdanning - gjelder følgende spesialiteter: barne -og ungdomspsykiatri, barnesykdommer, samfunnsmedisin og nevrologi.
  Godkjennes med 7 timer for spesialistenes etterutdanning - gjelder følgende spesialiteter: Psykiatri og fysikalsk medisin og rehabilitering. (ikke godkjent ved deltakelse på video)
 • Norsk Fysioterapeutforbund
  Kurset er godkjent med 7 timer og kan benyttes i en spesialistoppbygging sammen med en mastergrad og ved fornyelse av spesialitet.
 • Norsk Ergoterapeutforbund
  Godkjenner Felleskonferansen 2019 som generelt kurs, meritterende med 7 timer til ergoterapispesialist (ikke godkjent ved deltakelse på video)

Avgift: kr. 500,- per person. Deltakelse på video er uten kostnad.

Påmeldingsfrist: 12. november 2019.

Fant du det du lette etter?
Tilbakemeldingen vil ikke bli besvart. Ikke send personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.