Nasjonal forskningskonferanse - muskelskjeletthelse (MUSS)

Meld deg på en tverrfaglig konferanse med to innholdsrike dager med spennende foredrag om e-helse og kunstig intelligens. Konferansen er aktuell for forskere, helsepersonell, brukere, klinikere og andre som er interesserte i muskelskjeletthelse.

Nasjonalt forskningsnettverk for muskelskjeletthelse (MUSS) arrangerer konferansen med fysisk tilstedeværelse på Comfort Hotel Runway, Gardermoen,  i tillegg til webinar. Hvis det skulle bli vanskelig å holde konferansen med fysisk oppmøte på grunn av Covid-19, vil alle få omgjort sin påmelding til digital deltakelse.    

Abstrakt - frie foredrag/posterpresentasjon 

Du er velkommen til å sende inn abstrakt til frie foredrag og/eller posterpresentasjon. Abstrakt sendes til limped@ous-hf.no innen 17. september 2021. Vi ønsker sammendrag fra studier i alle faser - fra planlagte prosjekter til publiserte arbeider. Slik får vi vist hverandre forskningen som foregår i feltet. 

Utdeling av tre priser

På årets konferanse blir det delt ut en pris til beste frie foredrag og en pris til beste posterpresentasjon. I tillegg deler MUSS ut en pris fra Foreningen for Ryggforskning til et forskningsprosjekt på nakke, rygg eller bekken. Utdeling av de tre prisene baseres på innsendte abstrakt og presentasjon av arbeidet. 

Påmelding 

https://www.trippus.net/muss2021/deltaker

For mer informasjon om konferansen og godkjente kurspoeng, se: www.muss.no 

Websiden oppdateres fortløpende.


Fant du det du lette etter?