Pre-invitasjon til konferanse

Kurs og kompetanseutvikling for helsepersonell , 12.03.2019

Tema: "Seksualitet og kjønnsdysfori/kjønnsidentitet hos personer med Asperger syndrom/ autismespekterforstyrrelser"
Isabelle Henault
Dr Isabelle Hénault.
Foto: clinique-autisme-asperger-mtl.ca

Når og hvor

Dato
12.03.2019 
Klokkeslett
09:00-15:00
Mer informasjon
Klikk her for mer informasjon om Hènault  

Vi har vært så heldig å få Dr Isabelle Hénault, som til daglig jobber ved Clinique Autisme et Asperger de Montréal i Canada til Tromsø. Hun har flere ganger vært i Norge, men aldri i Nord-Norge.

Hennes praksis og studier har fokusert på å gi diagnose, utdanning og støtte til barn, ungdom, voksne og par som lever med autisme og Asperger syndrom. Hun arbeider med enkeltpersoner og grupper for å øke sin forståelse av seksualitet, og utfører relasjonsrådgivning. Hun samarbeider for tiden på en rekke internasjonale forskningsinitiativer som involverer sosio-seksuell utdanning og mellommenneskelige forhold. Dr. Hénault er forfatteren av «Asperger's Syndrome and Sexuality: From Adolescence through Adulthood”

Det vil også bli mulighet for å delta via VK og Skype for Business.

Arrangør: Regionalt fagnettverk om seksualitet og funksjonsnedsettelse i Helse Nord, i samarbeid med Regionalt fagnettverk for Autisme, ADHD og Tourettes syndrom Helse Nord (R-FAAT)

Sett av dagen, mere informasjon vil komme i januar 2019.

Fant du det du lette etter?
Tilbakemeldingen vil ikke bli besvart. Ikke send personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.