Øre-, nese- og halslege Myre

Mandag - fredag 08.00 til 15.30

Forventet ventetid
0-3 måneder, alt etter hastegrad
NB! Tilpassing av høreapparat: for tiden inntaksstopp for nye pasienter (som ikke allerede er under behandling/oppfølging)

Pb 390,
8439 Myre

Storgt. 36
8430 Myre

Spesialkompetanse/-områder
  • Ønh-undersøkelser og behandling
  • Allergiutredning/ behandling/ hyposensibilisering
  • Høreapparatbehandling
  • Sinojectbehandling
  • Svimmelhetsutredning/ behandling
  • Ultralyd av nesens bihuler
  • Sinoject (til bihulebehandling)
Norsk, svensk, engelsk og tysk
Annet
Flere leger med spisskompetanse innen ønh-faget er knyttet til Vesterålen ØNH-klinikk gjennom egne driftsavtaler

Henvisning og betaling

Avtalespesialistene er privatpraktiserende leger eller psykologer som får driftstilskudd fra staten. Avtalespesialister vurderer og behandler tilstander som ikke krever innleggelse, tilsvarende sykehusenes poliklinikker.

Avtalespesialistene kan tilby deg vurdering og behandling ved henvisning fra din fastlege eller annet helsepersonell med henvisningsrett.

Uten henvisning gjelder ikke spesialistens driftsavtale og du må selv dekke all behandling.

Ved henvisning til avtalespesialist vil kostnadene for deg som pasient være det samme som for tilsvarende behandling ved et offentlig sykehus.

Fant du det du lette etter?