Beredskap koronavirus

Informasjon til pasienter, pårørende, besøkende og ledsagere

Har du mistanke om at du er smittet?

Har du time ved et av våre sykehus?

• ​Hvis din operasjon/time blir avlyst, vil noen fra sykehuset kontakte deg.
  • Hvis du ikke hører noe fra oss, møter du som normalt.
  • Hvis du er i karantene, isolasjon eller er syk - ta kontakt med sykehuset for å avlyse timen din. Når skal du i karantene eller isolasjon? (helsenorge.no)
  • Hvis du i det hele tatt er i tvil om du bør komme - ta kontakt med sykehuset før du kommer!

Dette gjelder både pasienter og ledsagere. Telefonnummer til avdelingen finner du i innkallingsbrevet eller ved å søke opp avdelingen på sykehusets nettsider.

Her finner du mer informasjon om koronaberedskapen ved sykehusene i Helse Nord. Her finner du blant annet oppdatert informasjon til gravide og fødende.
Sykehusapotek Nord

Helse Nord IKT

Besøk i helse- og omsorgsinstitusjoner

Nærmere informasjon om besøksrutiner finnes på sykehusenes nettsider.

Finnmarkssykehuset

Fristbrudd og fritt behandlingsvalg

​​​​Dine rettigheter ved fristbrudd (Helsenorge)

Velg behandlingsted (Helsenorge)

Informasjon på andre språk (Nordsamisk og engelsk)

Dieđut ássiide, pasieanttaide ja oapmahaččaide

Jus leat buozas ja dárbbašat medisiinnalaš veahki, geahččal oažžut oktavuođa fástadoaktáriin dahje riŋge doavttirkantuvrii nummar 116 117. Ále riŋge 113 nummarii jus ii leat heahkka váralaš dilli.
Dieđut ássiide, pasieanttaide ja oapmahaččaide

Coronavirus: Information to patients, next of kin and visitors (English)

If you are sick and need medical assistance, please contact your GP (fastlege), or the emergency room (legevakt), phone number 116 117. The medical emergency line (113) is reserved for life threatening situations.

Coronavirus: Information to patients, next of kin and visitors

Fant du det du lette etter?