Ledige stillinger

FRESK-programmet i Helse Nord har ansvar for innføringen av en rekke fremtidsrettede, kliniske IKT-systemer ved sykehusene i Nord-Norge. Vi er stadig på jakt etter dyktige medarbeidere som ønsker å være en del av dette viktige arbeidet.

FRESK-programmet i Helse Nord søker dyktige folk til innføringen av fremtidens systemer i klinikken.
FRESK-programmet i Helse Nord er stadig på jakt etter dyktige folk til innføringen av fremtidens systemer i klinikken. På bildet: Programleder Bengt Flygel Nilsfors
Systeminnføringene ved sykehusene i helseregionen skjer i et tett samarbeid med helseforetakene, Helse Nord IKT og de respektive systemleverandørene. Arbeidet er omfattende og vil gå over flere år. Vi jobber innen et spennende og utfordrende arbeidsfelt, og alle våre medarbeidere utgjør en viktig brikke for å komme frem til et godt resultat.

Her kan du lese mer om hvilke kliniske systemer vi har planer om å innføre ved sykehusene i Nord-Norge.
skillelinje
Vi søker regional prosjektleder - innføringsprosjektet for DIPS Arena:
Vi har for tiden én ledig stilling - som regional prosjektleder for innføringen av journalsystemet DIPS Arena ved sykehusene i Nord-Norge. Stillingen er et engasjement med varighet frem til medio juni 2022 - med mulighet for forlengelse/fast ansettelse i Helse Nord etter programslutt. Prosjektleder er i prosjektperioden underlagt programledelsen i Helse Nord FRESK.

Kan dette være noe for deg? Se stillingsannonse på webcruiter.no
Søknadsfrist: 20. november 2018

skillelinje
Ute etter jobb?
I statlig virksomhet er hovedregelen at ledige stillinger skal lyses ut offentlig. Dette er nødvendig for å sikre reell konkurranse om ledige stillinger, bredest mulig rekruttering og ivaretakelse av kvalifikasjonsprinsippet.
Har du spørsmål vedr. utlyste stillinger, må du gjerne sende en e-post til programleder i FRESK-programmet, Bengt Flygel Nilsfors.

skillelinje
Fant du det du lette etter?
Tilbakemeldingen vil ikke bli besvart. Ikke send personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.