Ledige stillinger

FRESK-programmet i Helse Nord har ansvar for innføringen av en rekke fremtidsrettede, kliniske IKT-systemer ved sykehusene i Nord-Norge. Vi er stadig på jakt etter dyktige medarbeidere som ønsker å være en del av dette viktige arbeidet.

FRESK-programmet i Helse Nord søker dyktige folk til innføringen av fremtidens systemer i klinikken.
FRESK-programmet i Helse Nord er stadig på jakt etter dyktige folk til innføringen av fremtidens systemer i klinikken. På bildet: Programleder Bengt Flygel Nilsfors
Systeminnføringene ved sykehusene i helseregionen skjer i et tett samarbeid med helseforetakene, Helse Nord IKT og de respektive systemleverandørene. Arbeidet er omfattende og vil gå over flere år. Vi jobber innen et spennende og utfordrende arbeidsfelt, og alle våre medarbeidere utgjør en viktig brikke for å komme frem til et godt resultat.

Her kan du lese mer om hvilke kliniske systemer vi har planer om å innføre ved sykehusene i Nord-Norge.

skillelinje
Ute etter jobb?
I statlig virksomhet er hovedregelen at ledige stillinger skal lyses ut offentlig. Dette er nødvendig for å sikre reell konkurranse om ledige stillinger, bredest mulig rekruttering og ivaretakelse av kvalifikasjonsprinsippet.
 
Har du spørsmål vedr. utlyste stillinger, må du gjerne sende en e-post til programleder i FRESK-programmet, Bengt Flygel Nilsfors.

skillelinje
Fant du det du lette etter?