Ka e det beste med Nord-Norge? Knips, del og vinn!

Fotokonkurranse for UNN-medarbeidere:

Del ditt fiiiiiineste bilde fra Nord-Norge på Instagram innen 31. oktober 2016, merk det med emneordene #enjournalinord #UNNderEtt og du er med i vår fotokonkurranse hvor du kan vinne en knallstilig aktivitetsmåler som du kan bruke på jobb på sykehuset – eller på fritida. Har du ikke Instagram-konto? Vi kan publisere for deg!

24. oktober 2016 er dagen da samtlige elleve sykehus i Nord-Norge blir samlet UNNder ett – da innføres én regional journal. For helsepersonell ved UNN innebærer det at regionale rutiner for bruk av journalen DIPS tas i bruk. Det blir også slutt på å sende journaler mellom UNN og øvrige sykehus i regionen. Nå kan du være med på nedtellingen til vårens store begivenhet for våre medarbeidere ved Universitetssykehuset Nord-Norge – oppskriften er følgende:

KNIPS! Ka e det beste med Nord-Norge? Knips ditt fiiiiiineste motiv fra den vakre landsdelen vår! Kreativitet og underholdningsverdi er vel så viktig når juryen skal kåre vinnerbildet, så kommenter gjerne på ditt eget bilde (sted, tidspunkt, anledning – kanskje ligger det en morsom historie bak bildet?).

DEL bildet på Instagram med følgende to hashtags: #enjournalinord #UNNderEtt

VINN! Og vips, så er du er med i vår fotokonkurranse hvor du kan vinne en stilig Misfit Shine aktivitetsmåler.

Om premien

​Vinneren får overrakt en flott premie i form av en aktivitetsmåler av merke Misfit Shine. Aktivitetsmåleren har mange bruksområder (distansemåling ved løping og svømming, måling av forbrente kalorier, søvnregistrering, m.m.) og er veldig praktisk i og med at du kan feste den i brystlomma eller på innerlomma og dermed bruke den når du er på jobb på sykehuset. Premien har en verdi på rundt tusen kroner. PS: Dersom vi mottar mer enn 100 konkurransebidrag, premierer vi også 2. og 3. plass i fotokonkurransen.

Vilkår for fotokonkurransen

Hvem kan delta? – og hvordan delta:
For å kunne delta i fotokonkurransen må bidraget ditt postes på Instagram. Bildet kan være fra hvor som helst i Nord-Norge, men du må være ansatt ved Universitetssykehuset Nord-Norge for å delta i fotokonkurransen (åpen for alle som i konkurranseperioden jobber ved UNN). Kun bilder som tagges med #enjournalinord #UNNderEtt er med i fotokonkurransen. Vær oppmerksom på at man som deltaker må ha en åpen profil for at vi skal kunne se konkurransebidraget. Dersom du ikke har en Instagram-konto, kan ditt konkurransebidrag sendes pr. e-post til solfrid.kallbekken@fiks.helsenord.no​ og vi publiserer da bildet for deg på Instagram med nevnte hashtags. Den enkelte deltaker står fritt til å sende inn flere bidrag, men kan kun vinne én gang.

Varighet:
Pga hektiske dager både bak oss og foran oss i forbindelse med innføringen av regionale rutiner for journalbruk ved UNN, har vi valgt å utvide konkurranseperioden frem til 31. oktober 2016. NB: Konkurransebidragene må være postet på Instagram innenfor konkurranseperioden (15. august - 31. oktober). Det vil si at dersom man tagger tidligere publiserte bilder med nevnte hashtags kan vi ikke garantere at det aktuelle bildet vil bli akseptert som et bidrag i fotokonkurransen. Du må derimot gjerne reposte "gamle" bilder.​

Kåring av vinnerbildet:
Vinnerbildet kåres av en jury bestående av fem representanter fra UNN og fra Helse Nord FIKS. Juryen velger ut vinnerbildet basert på ulike kriterier som kreativitet, underholdningsverdi og relevans ift konkurransens tema. Juryens beslutning er endelig. Vinneren blir kontaktet av Helse Nord FIKS via en kommentar fra @enjournalinord​ kort tid etter trekningen. Vinnerbildet offentliggjøres på Helse Nord FIKS’ websider, på UNNs Intranett og på FIKS-programmets profil på Instagram, Facebook, Twitter og LinkedIn.

Rettigheter:
Ved deltakelse i konkurransen samtykker deltakeren til at innsendte bidrag kan offentliggjøres på Helse Nord FIKS’ websider​, på sosiale medier og i eventuelle andre publikasjoner og nettverk tilhørende Helse Nord. Bildet vil ved enhver form for bruk krediteres fotografen jfr. gjeldende regler om opphavsrett. Det forutsettes at deltakeren er innforstått med Instagrams gjeldende regler for å kunne delta i konkurransen. Konkurransen er ikke sponset, støttet eller administrert av Instagram eller av andre aktører.

Viktig informasjon vedr. taushetsplikt overfor pasienter

Ikke del bilder av andre enn deg selv uten tillatelse i forkant. Minner for øvrig om at det er taushetsplikt om all pasientinformasjon – det gjelder også informasjon om at noen er eller har vært pasient hos oss. Se Helse Nord RHFs veileder for bruk av sosiale medier.​

Annet:

Helse Nord FIKS og/eller Universitetssykehuset Nord-Norge​ kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle feil eller manglende opplysninger i vilkårene for fotokonkurransen. Helse Nord FIKS og/eller UNN kan ikke holdes ansvarlig for materialet som publiseres av deltakerne i fotokonkurransen, eller for andres omtale av eller linking til konkurransen på andre nettsteder og fora.

Spørsmål vedr. konkurransen kan rettes pr. e-post til kommunikasjonsrådgiver Solfrid Kallbekken​ i Helse Nord FIKS.

Gå til Helse Nord FIKS sin Instagram-konto