Vinnerbildet: Ei sein sommernatt ved bålet før mørketida

Intern fotokonkurranse: #enjournalinord #UNNderEtt

Ka e det beste med Nord-Norge? Ifølge radiograf Silje Mathisen er det dette: "Ei sein sommarnatt me bålet, det e et fint minne å ha me sæ inn i en lang vinter og mørketid".

VINNERBILDET! Silje Mathisen: "En sein sommarnatt me bålet"
Med et stemningsfylt bilde fra bålkos på Sommarøya utenfor Tromsø stakk Silje Mathisen av med seieren i den interne fotokonkurransen som ble lansert som nedtelling til innføringen av regionalt journalsystem ved Universitetssykehuset Nord-Norge og felles journalrutiner i helseregionen. Vinneren av fotokonkurransen jobber til daglig som radiograf ved UNN Tromsø. Se vinnerbildet på Instagram.

Juryens begrunnelse
Det var flere elementer i bildet som gjorde at nettopp dette konkurransebidraget falt i smak hos juryen:

Vill og vakker natur rett utenfor stuedøra - nærmest uansett hvor man befinner seg i landsdelen, er noe av det som kjennetegner Nord-Norge. Og når man er ute på tur, hører det med å tenne bål. Øya Håja i bakgrunnen er et gammelt fiskevær som ligger vest for Kvaløya og Sessøya i Tromsø kommune. Håja er ei klippeøy med en distinkt form på øyas fjellformasjon, noe som visstnok tjente som inspirasjon da Jan Inge Hovig tegnet Ishavskatedralen i Tromsø. Øyas navn betyr «den høye øya», og fjellpartiet er på 486 meter. Øya i seg selv byr på fine turmuligheter. Nærhet til havet, kombinert med vakkert lys både fra sensommersola og fra bålet danner et godt og stemningsfylt motiv, var juryens konklusjon.

Om kåringen

Tema for konkurransen var: "Ka e det beste med Nord-Norge? Del ditt fiiiiiineste bilde fra Nord-Norge". Konkurransebidragene skulle merkes med emneordene #enjournalinord og #UNNderEtt ved publisering på Instagram. Vinneren får en aktivitetsmåler av merke MisFit Shine som premie.

– Til sammen fikk vi inn 43 konkurransebidrag, sier kommunikasjonsrådgiver Solfrid Kallbekken. HOS-prosjektet er ett av ni prosjekter i FIKS-programmet i Helse Nord, som har ansvaret for innføringen av felles kliniske systemer ved sykehusene i Nord-Norge.

Juryen har bestått av:

• Gyda Alvarstein, lokal prosjektleder HOS ved UNN
  • Tone Perly Johansen, opplæringskoordinator ved UNN
  • Helene Mikkelsen, prosjektmedarbeider, Helse Nord FIKS
  • Marianne Nikoma, regional opplæringskoordinator, Helse Nord FIKS
  • Solfrid Kallbekken, kommunikasjonsrådgiver, Helse Nord FIKS (kontaktperson ved spørsmål om konkurransen)
Vi takker for alle bidragene i fotokonkurransen og gratulerer Silje Mathisen med en velfortjent seier! Her kan du se de flotte bildene vi mottok i fotokonkurransen.