Hvem fortjener å bli Årets kollega 2019?

#kollegainord2019 på Instagram eller e-post

Har du kollega som betyr ekstra mye for arbeidsmiljøet på avdelingen din? Da kan du nå nominere vedkommende til Helse Nord-prisen Årets kollega 2019.

Gisle Iversen
GODE KOLLEGER: Gunn Karin Skoglund nominerte kollega Gisle Iversen (31) til utmerkelsen Årets kollega 2018. Har du en kollega som fortjener litt ekstra oppmerksomhet i år? (Foto: Per-Christian Johansen, UNN)
Bioingeniør Gisle Iversen (31) ved PET-senteret på UNN ble i fjor kåret til Årets kollega i Helse Nord.

Se filmen som kommunikasjonsavdelinga på UNN har laget om Gisle og kollegene hans!

Gode og støttende kolleger er utvilsomt viktig for arbeidsmiljøet. Og et godt arbeidsmiljø er viktig for pasientsikkerheten.

Derfor er både arbeidsmiljø og kommunikasjon viktige tema under Helse Nords regionale pasientsikkerhetskonferanse 11. og 12. februar 2020.

For å sette fokus på sammenhengen mellom arbeidsmiljø og pasientsikkerhet, arrangerer nå Regional kompetansetjeneste for klinisk pasientsikkerhet kåringen Årets kollega 2019.

Alle ansatte i alle helseforetakene i Helse Nord er velkommen til å sende inn sine forslag.

Benytt sjansen til å gjøre stas på noen som gjør din hverdag litt lysere!

For å nominere din kollega må du gjøre følgende:

• Ta et bilde eller en kort video av din kollega, alene eller sammen med andre. Husk å spørre alle på bildet om det er greit at du sender det inn til konkurransen. Pass på at du ikke deler pasientsensitiv informasjon.

• Skriv en bildetekst hvor du skriver
    • navn på den nominerte
    • arbeidssted (helseforetak og avdeling)
    • en begrunnelse - hvorfor mener du vedkommende fortjener tittelen Årets kollega 2019?

• Del bildet eller videoen på Instagram og merk med emneknaggene #kollegainord2019 og gjerne også #pasientsikkerhet2020.

• Husk at du må ha en åpen Instagram-konto. Du kan sende inn så mange bidrag du vil.

E-post

• Dersom du ikke har instagram eller en åpen Instagram-konto, kan du sende inn ditt forslag via e-post til Regional kompetansetjeneste for klinisk pasientsikkerhet ved å bruke pasientsikkerhet@nlsh.no. Merk e-posten med #kollegainord2019

• Bilder og tekst i e-posten vil bli publisert på Helse Nords instagramkonto.

Vinneren vil bli offentliggjort på Helse Nords regionale pasientsikkerhetskonferanse i Tromsø 11. og 12. februar 2020.

Alle bildene vil bli presentert på storskjerm under konferansen.

Foruten heder og ære, får vinneren en diplom og et gavekort på 500,- kroner.

Alle bidrag må være sendt inn innen 1. januar 2020 for å bli vurdert

Kåring av vinneren

Juryen som kårer vinneren består av Regional kompetansetjeneste for klinisk pasientsikkerhet, den samme gjengen som hvert år arrangerer Helse Nords regionale pasientsikkerhetskonferanse.

Juryen velger ut vinneren basert på kriteriene: Hvordan har vedkommende bidratt til godt arbeidsmiljø? Nytteverdi for andre? Kreativitet i selve bildet vil også bli tillagt vekt.

Vinneren blir kontaktet og offentliggjort på intranett og Instagram og andre sosiale media som Facebook. Vinneren vil bli offentliggjort på Helse Nords regionale pasientsikkerhetskonferanse i Tromsø 11. og 12. februar 2020.

Rettigheter

Ved deltakelse i konkurransen samtykker deltakeren til at innsendte bidrag kan brukes av Helse Nord på nett, i brosjyrer og i forbindelse med presentasjoner i to år fram i tid. Bildet vil ved enhver form for bruk krediteres fotografen jfr. gjeldende regler om opphavsrett. Du kan også ombestemme deg, hvis du ikke vil vi skal bruke bildet.

Instagram-regler

Denne kåringen er på ingen måte sponset, støttet, administrert av eller har noen tilknytning til Instagram. Det forutsettes at deltakeren er innforstått med Instagrams gjeldende regler for å kunne delta i konkurransen. Helse Nord kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle feil eller manglende opplysninger i konkurransereglene. Helse Nords kan ikke holdes ansvarlig for materialet som publiseres av deltakerne i konkurransen, eller for andres omtale av eller linking til konkurransen på andre nettsteder og fora.

Kontakt

Spørsmål vedr. konkurransen kan rettes til Hilde Normann, rådgiver i Regional kompetansetjeneste for klinisk pasientsikkerhet,  pasientsikkerhet@nlsh.no.