Send inn ditt forslag på e-post eller Instagram

Hvem fortjener å bli Årets kollega 2020?

Har du kollega som betyr ekstra mye for arbeidsmiljøet på avdelingen din? Da kan du nå nominere vedkommende til Helse Nord-prisen Årets kollega 2020.

Berit Malmo ble Årets kollega 2019
ÅRETS KOLLEGA 2019: Berit Malmo (t.v.) ved Ambulant rehabiliteringsteam i Finnmarkssykehuset vant prisen i fjor. Kanskje er det nettopp din kollega som fortjener prisen neste gang?

Gode og støttende kolleger er viktig for arbeidsmiljøet. Og et godt arbeidsmiljø er viktig for pasientsikkerheten. Prisen Årets kollega deles derfor ut under Helse Nords regionale digitale pasientsikkerhetskonferanse 17. februar 2021.

Slik nominerer du din kollega

Alle ansatte i alle helseforetakene i Helse Nord er velkommen til å sende inn sine forslag. Du kan sende inn forslaget ditt via e-post eller Instagram.

Sende inn ditt forslag på e-post

• Send en e-post til pasientsikkerhet@nlsh.no. Merk e-posten med Årets kollega 2020
  • E-posten må inneholde følgende informasjon:
    • Et bilde av den du nominerer
    • Navn på den nominerte
    • Arbeidssted (helseforetak og avdeling)
    • En begrunnelse - hvorfor mener du at vedkommende fortjener tittelen Årets kollega 2020?
  • Bilder og tekst i e-posten vil bli publisert på

pasientsikkerhetskonferansens instagramkonto.

Eller publisere et innlegg på Instagram #kollegainord2020

• Du kan også selv publisere et bilde direkte på Instagram.
  • Ta et bilde eller en kort video av din kollega, alene eller sammen med andre. Husk å spørre alle på bildet om det er greit at du sender det inn til konkurransen. Pass på at du ikke deler pasientsensitiv informasjon.
  • Skriv en bildetekst hvor du skriver
    • Navn på den nominerte
    • Arbeidssted (helseforetak og avdeling)
    • En begrunnelse - hvorfor mener du vedkommende fortjener tittelen Årets kollega 2020?
  • Del bildet eller videoen på Instagram og merk med emneknaggene #kollegainord2020 og gjerne også #pasientsikkerhet2021.
  • Husk at du må ha en åpen Instagram-konto. Du kan sende inn så mange bidrag du vil.

Kåring av vinneren

Juryen som kårer vinneren består av programkomiteen til den regionale pasientsikkerhetskonferansen i Helse Nord. Der er alle sykehusforetakene representert.

Juryen velger ut vinneren basert på kriteriene:

• Hvordan har vedkommende bidratt til godt arbeidsmiljø?
  • Nytteverdi for andre?
  • Kreativitet i selve bildet vil også bli tillagt vekt.

Vinneren vil bli offentliggjort på Helse Nords digitale regionale pasientsikkerhetskonferanse som arrangeres 17. februar.

Vinneren blir kontaktet i forkant. Vinneren vil også bli offentliggjort på intranett , Instagram og andre sosiale media som Facebook.

Tidligere vinnere

Gisle ble Årets kollega 2018

Berit ble Årets kollega 2019

Pasientsikkerhetskonferansen på Instagram

Rettigheter

Ved deltakelse i konkurransen samtykker deltakeren til at innsendte bidrag kan brukes av Helse Nord på nett, i brosjyrer og i forbindelse med presentasjoner i to år fram i tid. Bildet vil ved enhver form for bruk krediteres fotografen jfr. gjeldende regler om opphavsrett. Du kan også ombestemme deg, hvis du ikke vil vi skal bruke bildet.

Instagram-regler

Denne kåringen er på ingen måte sponset, støttet, administrert av eller har noen tilknytning til Instagram. Det forutsettes at deltakeren er innforstått med Instagrams gjeldende regler for å kunne delta i konkurransen. Helse Nord kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle feil eller manglende opplysninger i konkurransereglene. Helse Nords kan ikke holdes ansvarlig for materialet som publiseres av deltakerne i konkurransen, eller for andres omtale av eller linking til konkurransen på andre nettsteder og fora.

Kontakt

Spørsmål vedr. konkurransen kan rettes til Pernille Aune, rådgiver i Regional kompetansetjeneste for klinisk pasientsikkerhet,  pasientsikkerhet@nlsh.no.

Bioingeniør Gisle Iversen (31) ved PET-senteret på UNN ble i fjor kåret til Årets kollega i Helse Nord. Se filmen som kommunikasjonsavdelinga på UNN har laget om Gisle og kollegene hans!