Nyheter forskning

• 24.09.2017
    Disse innovasjonsprosjektene fikk støtte fra Helse Nord

For første gang i historien lyste i mai Helse Nord ut midler til innovasjonsprosjekter. Fem prosjekter har nå fått til sammen rundt 18 millioner kroner. Målet er at prosjektene skal komme pasienter i hele Nord-Norge til nytte.

• 29.06.2017
    Tildeling av forskningsmidler for 2017

På grunn av frigjorte midler har ytterligere fem prosjekter fått tildelt forskningsmidler fra Helse Nord. Se oversikten her.

• 15.06.2017
    Ny indikator for å sikre planlagt behandling

For første gang er det samlet nasjonale tall over hvor mange pasienter som får behandling til planlagt tid.

• 03.04.2017
    Lyser ut midler til innovasjon

Innovasjon er nødvendig for utvikling og forbedring av helsetjenesten. For første gang i historien lyser nå Helse Nord ut midler til innovasjonsprosjekter. Søknadsfristen er 15. mai 2017.

Fant du det du lette etter?