Øre-, nese- og halslege Bodø

8006 Bodø

E-postadresse

Spesialkompetanse/-områder
  • Generelle ønh undersøkelser/utredninger inkl. scopier og aktuell behandling.
  • Hørselsundersøkelser og tilpasning av høreapparater.
  • Søvnregistrering
​Språk
Tysk, norsk, engelsk

Annet
Tilknyttet Norsk Helsenett. Henvisninger og kommunikasjon med henvisende leger og sykehus ønskes gjort elektronisk.

Henvisning og betaling

Avtalespesialistene er privatpraktiserende leger eller psykologer som får driftstilskudd fra staten. Avtalespesialister vurderer og behandler tilstander som ikke krever innleggelse, tilsvarende sykehusenes poliklinikker.

Avtalespesialistene kan tilby deg vurdering og behandling ved henvisning fra din fastlege eller annet helsepersonell med henvisningsrett.

Uten henvisning gjelder ikke spesialistens driftsavtale og du må selv dekke all behandling.

Ved henvisning til avtalespesialist vil kostnadene for deg som pasient være det samme som for tilsvarende behandling ved et offentlig sykehus.

Fant du det du lette etter?