Generell kirurgi og urologi Tromsø

​​​Henrik Tjälve, spesialist i generell kirurgi og urologi

60 % avtalehjemmel

• Pasienttelefon:  917 98 228
  • For apotek, leverandører og henvisende instanser:  902 18 290

Telefontid

Mandag - fredag 08.15 - 11.30 og 14.00 - 15.00

Åpningstid
Mandag - fredag 8.00 - 15.30 daglig
enkelte dager til 20.00 (ring for informasjon)

Forventet ventetid
14 - 90 dager

Post- og besøksadresse
Tromsø Urologiske Spesialist Senter
St Elisabeth Helsehus
Mellomveien 50, 2 etg
9007 Tromsø

E-postadresse

Spesialkompetanse/-områder
Komplett urologisk utredning inkludert fleksible cystoscopier og prostatabiopsier

Svensk, norsk, engelsk, fransk og tysk

Henvisning og betaling

Avtalespesialistene er privatpraktiserende leger eller psykologer som får driftstilskudd fra staten. Avtalespesialister vurderer og behandler tilstander som ikke krever innleggelse, tilsvarende sykehusenes poliklinikker.

Avtalespesialistene kan tilby deg vurdering og behandling ved henvisning fra din fastlege eller annet helsepersonell med henvisningsrett.

Uten henvisning gjelder ikke spesialistens driftsavtale og du må selv dekke all behandling.

Ved henvisning til avtalespesialist vil kostnadene for deg som pasient være det samme som for tilsvarende behandling ved et offentlig sykehus.

Fant du det du lette etter?